Ondernemersorganisaties werken samen met SER en NBA voor CSRD-voorlichting

NSV Nieuws van 13-09-2024

Over 2024 zullen veel bedrijven in hun jaarverslag voor het eerst moeten voldoen aan de nieuwe CSRD-richtlijn (Corporate Sustainability Reporting Directive). Ze gaan dan uitgebreider rapporteren over hun impact op mens en milieu. Dit is complex, en voor veel bedrijven nieuw. Met elkaar moeten we leren hoe je dit het beste kan doen.

Om hun leden en branches goed voor te lichten en te helpen slaan VNO-NCW en MKB-Nederland, ondersteund door het Ministerie van Economische zaken (EZ), de handen ineen met de Sociaal-Economische Raad (SER) en de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA).

Lees hier (https://www.vno-ncw.nl/artikelen/ondernemersorganisaties-werken-samen-met-ser-en-nba-voor-csrd-voorlichting?utm_source=Nieuwsbrief_VNO-NCW&utm_campaign=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail) het hele artikel.

Bron: VNO-NCW (https://www.vno-ncw.nl/artikelen/ondernemersorganisaties-werken-samen-met-ser-en-nba-voor-csrd-voorlichting?utm_source=Nieuwsbrief_VNO-NCW&utm_campaign=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail)

VNO-NCW VNO-NCW